+358 (0) 400 282 027 info@avtel.fi

Datatal WonderPhone

Mikä on WonderPhone?

WonderPhone on uusi viisas softapuhelin integroidulla vastaajalla, sekä tila- ja yhteystiedoilla. WonderPhone helpottaa kommunikointia asiakkaiden kanssa ja antaa sinulle kokonaisvaltaisen näkymän puhelinalaliittymääsi.[tabs] [tab title=”Muutama tärkeä WonderPhone ominaisuus”]
  • Softphone ja HD äänenlaatu: WonderPhonessa on HD äänenlaatu, jonka voit todeta silloin kun esim. Kaksi Wonderphone käyttäjää keskustelevat keskenään.
  • Soittosarjat: Näet sisälle niihin soittosarjoihin joissa itse olet jäsenenä, eli ketkä jäsenistä ovat kirjautuneena sarjaan sekä sarjan jäsenien tilatiedot.
  • Kollegoittesi tilatiedot: WonderPhone on täysin integroitu Flexi Presentity sovellukseen. Näet työkavereidesi tilatiedot ja varattu tilan.
  • Vastaaja: Viestit jotka on jätetty Flexi Presentity vastaajaan, voidaan kuunnella helposti WonderPhone softapuhelimella. Voit myös tallentaa viestit wav tiedostoiksi, edelleenlähettää ne kollegallesi tai soittaa henkilölle joka on jättänyt viestin vastaajaan.
  • Puheluhistoria: Näet WonderPhonesta puheluhistorian, myös ne puhelut, jotka ovat tulleet silloin kun poissaolotieto on ollut päällä. Voit soittaa näille henkilöille helposti takaisin.
  • Outlook integration: WonderPhone synkronoituu Outlook yhteystietoihin, mahdollistaen soittamisen tai sähköpostin lähettämisen kontakteille. Kun kontaktiluettelossa oleva henkilö soittaa Sinulle, voit nähdä nimen lisäksi henkilön kuvan, jos sellainen on liitetty yhteystietoon.
  • Kielet: Jokainen käyttäjä voi valita oman kielensä vapaasti. Kielet: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Englanti ja Automaattinen.
[/tab] [tab title=”Lisää kuvia”]

[/tab] [tab title=”Tuotekortti”] Päivitämme tuotekorttia…

[/tab] [/tabs]