+358 (0) 400 282 027 info@avtel.fi

Avaya sovellukset

Avaya IP Office tuoteryhmän Receptionist, Video Softphone ja One-X sovellukset helpottaa kommunikointia ja parantaa yrityksen tehokkuutta.

IP Office Receptionist on puhelunvälittäjän työtä helpottava sovellus. Receptionist asennetaan käyttäjän työasemaan ja se mahdollistaa puheluvälityksen tietokoneen näppäimistöllä, tai hiirellä.

Avaya IP Office Video Softphone on PC:lle asennettava sovellus jolla voidaan muodostaa ääni- ja videopuheluita. Tuote perustuu SIP standardeihin. IP Office Video Softphone toimii Teleworker ja Power User käyttäjäprofiileilla.

ONE-X Portal on selainpohjainen sovellus jonka avulla puhelimen käyttäjä voi hallita alaliittymänsä toiminteita, kuten puheluita, neuvotteluita, viestitoiminteita, presence tietoa, tavoitettavuusasetuksia ja yhteystietoja. ONE-X portal asennetaan IP Officeen kytketylle palvelimelle, ja clientinä toimii tavallinen selain.

[blankspace height=”25″][readmore-link align=”left” button=”Lue lisää…” links=”http://avtel.fi/sovellukset/”]

Comments are closed.