+358 (0) 400 282 027 info@avtel.fi

Avaya IP Office Media Manager

Avaya IP Office Media Manager on sovellus jolla voidaan tallentaa puhetta vaikkapa koulutustarkoitukseen, tai myöhemmin analysoitavaksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi; asiakaspalveluympäristöt kuten pankit, matkatoimistot, terveyskeskukset, lakitoimistot, puhelinmarkkinointi, ym asiakaspalvelukohteet.

[tabs] [tab title=”Tärkeimmät ominaisuudet”]

Puhelut voidaan tallentaa joko manuaalisesti tai automaattisesti, lisäksi vain joko tiettyjen soittosarjojen puhelut tai vaikkapa ihan kaikki puhelut.

Puhelut tallentuvat salatussa muodossa Linux palvelimen kovalevylle, josta niitä ei voi avata ilman sovelluksen omaa selainpohjaista käyttöliittymää. Käyttöliittymän avaamiseen tarvitaan kääyttäjätunnus ja salasana.

Puhelut tallentuvat salatussa muodossa ja ne vievät tilaa8 Mb/h. Tallennuksista voidaan ottaa varmuuskopio tai ne voidaan exportata halutuin väliajoin ulkoiselle tallennusasemalle.

[/tab] [tab title=”Käyttöliittymä”]

voidaan lukea omalla selainpohjaisella käyttöliittymällä joka vaatii sisäänkirjautumisen. Tallennettuja puheluita voidaan tämän jälkeen hakea erityisillä hakuehdoilla, kuten esimerkiksi puhelinnumeron, soitetun numeron, puhelun pituuden, soittosarjan ja vaikkapa puhelun päättymisen syyn perusteella.

[/tab] [/tabs]